Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4\1.7][16GB][120Slotów][Autorskie Skrypty][SURVIVAL+GILDIE][PARKOURY][KATAKUMBY][1vs1][AutorskaMapa] REKRUTACJA ON - MineGuild ZAPRASZAMY

MineGuild

------- MINEGUILD --------  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zawitasz na starcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rnfi.png

Adres IP: MineGuild.gomc.pl Lub 46.29.17.180

WYSTARTOWALIŚMY !!

Adres TeamSpeak3: POL-TS.PL Kanał: --- > MineGuild.gomc.pl <<< ---

qwm.png

-- Na serwerze jest 120 slotów przeznaczonych dla Was,

także dla nikogo nie zabraknie miejsca. ;)

-- Serwer stoi na dedykowanej maszynie z 16GB RAM, tak więc

nigdy nie występują opóźnienia (lagi),

-- Autorskie skrypty? Oczywiście! Nasi technicy przygotowali dla Was

znakomite, w pełni autorskie skrypty, które dodają na

nasz serwer coś, czego nie znajdziecie nigdzie indziej!

-- Nasi budowniczy dołożyli wszelkich starań, aby

mapa wyglądała idealnie, wszystkie budowle tworzone były

z największą starannością.

ed3z.png

Jako jeden z niewielu serwerów korzystamy z zaawansowanego

skryptu na gildie. Skrypt jest w 100% dopracowany, Ładnie estetycznie

wyglądający czat. Posiadamy autorską mapę, Nad którą bardzo długo pracowaliśmy.

To wszystko dla Was. Abym wam się jak najlepiej grało! Posiadamy

parkoury, Katakumby z którymi musisz się koniecznie zmierzyć,

I dużo nowośći, Które zobaczysz na serwerze!

lef.png

Jesteśmy ludźmi z doświadczeniem, z pasją i zamiłowaniem

do tworzenia serwerów!

Posiadamy ogromną, Kilku letnią wiedzę na temat prowadzenia

serwerów wminecraft.

Ten serwer to nasze oczko w głowie! Dołożymy wszelkich

starań, Aby grało się wam jak najlepiej!

Właściciel -- Fiesta

Właściciel -- LelumPolelum

REKRUTACJA

Na Moderatora Otwarta!

- Imię

- Znajomość komend (0\10)

- Cierpliwość (0\10)

- Skype\TS (Czy posiadasz)

- Ile bedziesz spedzał czasu na serwerze?

- Dlaczego Ty? ​- Przekonaj nas!

Podania proszę składać pod tematem!

Rozpatrujemy max 48h!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Więcej informacji o serwerze już wkrótce! ;-

Każda nieuzasadniony hejt zostanie zgłaszany.

gofu.png

iwpr.png

952v.png

qspk.png

p5f7.png

1km7.png

bsbf.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Tak. Jestem Fiesta. I co z tego? Zrobiłem coś? Nie rozumiem. Znam Murasa, Avaterysa i dużo innych użytkowników, Ale co to ma wspólnego z tym serwerem? Z avaterysem miałem raz serwer GuildCraft na początku czerwca. Jak mnie dobrze nie znasz to się nie wypowiadaj. Bo robisz niepotrzebny spam.

Opublikowano

@up Tak, Skrypt Nie jest autorsko napisany przezemnie. Jest to skrypt na gildie By Dzikoysk. Żadna tajemnica :) Nigdzie tutaj nie napisałem że skrypt na gildie został napisany prze zemnie. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że wiesz lepiej co ja mam na serwerze niż ja sam. A serwer nawet nie wystartował. Pozdrawiam

@Marcin Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Nie bardzo rozumiem Twojego postu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Siema Chce opisac ten server w kilku zdaniach

Takich serverow jest niestety mało ale,ale ten sie zalicza do tych zajebiaszczych

Zapowiedz Fajna.

Podoba Mi się nie jest zły jest spx

napewno zagram.

Good Luck :D

Opublikowano

@Muras331 Pliki w 90% wykonane są prze zemnie. Kilka komunikatów na czacie mam z paczki GuildCrafta, ponieważ nie miałem za bardzo pomysłu. Wiadomo też że kilka skyptów jest z mpcforum, Bo to żadna tajemnica, Lecz też jest kilka autorskich. Pozdrawiam

Opublikowano

@arl4s6 Dzięki za opinie, Do serwera dokładamy wszelkich starań, Aby nie było żadnych błędów, lagów i żeby grało wam się jak najlepiej :) Pozdrawiam.

@offtop Przypominam, że rekrutacja na moderatora jest otwarta. Podania składamy pod Tematem. (Podania rozpatrujemy max do 48h.)

Przedstawiam kilka dodatkowych screenów :)

fzSd.png

gzSd.png

hzSd.png

Opublikowano

@Muras331 Pliki w 90% wykonane są prze zemnie. Kilka komunikatów na czacie mam z paczki GuildCrafta, ponieważ nie miałem za bardzo pomysłu. Wiadomo też że kilka skyptów jest z mpcforum, Bo to żadna tajemnica, Lecz też jest kilka autorskich. Pozdrawiam

taaa, gdy weszłem u was na serwer to pisałeś że paczka Avaterysa którą sam osobiscie przerobiles na swoj serwer.

Opublikowano

@Xavier Słuchaj, To że wziołem kilka komunikatów od avaterysa za jego zgodą, To nie ma żadnego znaczenia, nie jest to przestępstwo i nie widzę w tym nic złego. Po za tym to nie jest Twoja sprawa i kolejne komentarze niezwiązane z tematem będą raportowane. A jeżeli dalej masz z tym problem to zapraszam na pw. Jestem do Twojej dyspozycji. Pozdrawiam

Opublikowano

Czuje sie obrażony, całe pliki skopiowane więc wiesz - report me for feed :3

Opublikowano

Witam,

Jako, że użytkownik "MineGuild" jest cały czas posądzany o kradzież ode mnie plików nie obejdzie się również bez mojej wypowiedzi. ;)

Właściciel tego projektu, to mój dobry kolega, wiele razy mu pomagałem, ale pliki są tylko i wyłącznie jego autorstwa, jeśli ktoś nadal nie wierzy proszę o wiadomość na PM'a, wyślę odpowiednie screenshooty z naszych konwersacji na Skype. :-)

To, że ktoś robi podobnie kolorystycznie pliki, nie znaczy, że mi je kradnie, dlatego Xawier skończ zachowywać się jak rozwydrzony bachor i oczerniać, bo jest to według polskiego prawa karalne. ;-)

Dosyć dyskusji, mam nadzieję, że uciąłem tym samym te zbędne dyskusje. :)

Pozdrawiam,

Avaterys.

Opublikowano

A tam prawa, jakiś gościu zapierdoli komuś syna i poźniej będzie się bronił ze nic takiego nie zrobil. To nasze polskie prawo.

Dobra kończe temat, sorki za doublepost ale na telefonie nie mam opcji edytuj. Bye.

Opublikowano

@Muras Swoje sprawy z avaterysem załatwiaj na pw. Nie tutaj w temacie, Bo będzie to zgłaszane. Czytaj ze zrozumieniem. Podania są rozpatrywane w ciągu 48h. Ale Twoje rozpatrzyłem. Odpowiedź brzmi Nie.

Uzasadnię swój wybór:

- Masz już swój serwer, Więc nie rozumiem po co pchasz się na mój, po Twoich wcześniejszych wypowiedziach, Podejrzewam iż nie masz dobrych intencji wobec serwera.

- Nie znam Twoich umiejętności, Ale widząc Twoje wypowiedzi, Uważam że nie nadajesz się na moderatora na moim serwerze.

- Popytałem się troche i nie masz zbyt dobrej opini

- Pierwsze hejtujesz mi temat, że pliki ukradłem, A nagle składasz podanie?

"Autorskie skrypty ? Czy te pliki nie sa przypadkiem od "avaterysapl" bo cos mi sie zdaje, ze tak, pozdrawiam"

Oświadczam, że podanie zostało odrzucone i nie podlega ono dalszej dyskusji, więc kolejne wypowiedzi dotyczące podania będą raportowane jako spam. Jeżeli masz jakieś pytania, To zapraszam na PW. Pozdrawiam Cię serdecznie. Fiesta.

Opublikowano

Każdy spam wynagrodzony warnem i blokiem postów (na razie) tylko na 12 godzin. Za kolejne posty zaśmiecające temat kary będą rosły.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@M@niek Dziękuję za interwencję. Mam nadzieję, że to pomoże i nie będzie więcej spamu w moim temacie.

@offtopic Aktualnie pracujemy nad Katakumbami. Musimy wszystko sprawdzić, Mamy do dokończenia jeszcze jeden poziom Katakumb, Do poustawiania Cuboidy i ustawienie Flag. Niedługo podamy IP Ts'a. Pozdrawiam.

Za Niedługo zaktualizuje prezke i dodam kilka nowych screenów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...